Informatie inschrijven

Vanwege de oplopende corona besmettingen bij kinderen en de verscherpte maatregelen op de basisscholen, vindt het bestuur het niet verantwoord om bussen te laten rijden naar de ijsbaan in seizoen 2022. We vragen de ouders wederom om de kinderen met eigen vervoer naar de ijsbaan in Haarlem te brengen

Het Jeugdschaatsen kost dit jaar EUR 42,- i.p.v. EUR 67,50;  omdat de busreis naar Haarlem niet wordt verzorgd. Inclusief is 10 x entree van de ijsbaan, 10 schaatslessen en diploma uitreiking.

Inschrijven kan via het formulier op de website.

De eerste schaatsles van het seizoen is 8 januari 2022 en de laatste schaatsles is 12 maart 2022. De laatste schaatsles van het seizoen begint voor beide groepen om 9:25, vanwege de 11-stedentocht en diploma uitreiking.

Als er vragen of mutaties zijn over de inschrijvingen mail dan naar inschrijvingen@jeugdschaatsenzaanstreek.nl

Wie kunnen inschrijven?
Iedereen die in groep 3 t/m 8 zit, kan zich inschrijven, maar er gelden enkele regels.

Eerst zal de voorinschrijving worden geopend voor diegene die vorig jaar ook met ons hebben geschaatst. Zij kunnen zich vanaf dat moment eventueel met broer en/of zus voorinschrijven. Ook kinderen die op de wachtlijst van het voorgaande jaar stonden, mogen zich dan voorinschrijven.
Was je er vorig jaar al bij of ben je vorig jaar op de wachtlijst terechtgekomen, dan krijg je over de voorinschrijving vanzelf een brief thuisgestuurd, waarin de datum van de voorinschrijving vermeld staat.

Op een latere datum wordt de open inschrijving geopend voor nieuwelingen: kinderen die voor het eerst bij ons willen gaan schaatsen. De datum van deze inschrijving wordt op deze site en via huis-aan-huisbladen bekend gemaakt.

Helaas is er slechts plek voor 380 kinderen, dus de inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Daarna hanteren we (weer) een wachtlijst.

Het banknummer waarop na de inschrijving het geld overgemaakt dient te worden is:  NL69ABNA0469206748 t.n.v. KNSB jeugdschaatsen Zaanstreek o.v.v. naam kind en geboortedatum.

Algemene vragen over het jeugdschaatsen en
Reactie op website:
info@jeugdschaatsenzaanstreek.nl