Informatie inschrijven

Dit jaar is een stichting op gericht voor het Jeugdschaatsen Zaanstreek, omdat het KNSB district Zaanstreek is opgeheven. De stichting Jeugdschaatsen Zaanstreek heeft als doelstelling:

Zoveel mogelijk kinderen uit de Zaanstreek spelenderwijs kennis te laten maken met de schaatssport op een laagdrempelige manier. In het eerste jaar van de stichting wil het bestuur de laagdrempeligheid extra benadrukken en geeft Eur 7,50 korting op het inschrijfgeld. Dit is om te vieren dat we nu de Stichting Jeugdschaatsen Zaanstreek zijn.

Het Jeugdschaatsen heeft dit jaar een speciale prijs van EUR 60,00 dit is inclusief is 10 x entree van de ijsbaan,   10 schaatslessen, een diploma uitreiking en vervoer met touringbus van en naar de ijsbaan in Haarlem.

Inschrijven kan via het formulier op de website.

De eerste schaatsles van het seizoen is 7 januari 2023 en de laatste schaatsles is 11 maart 2022. De laatste schaatsles van het seizoen begint voor beide groepen om 9:25, vanwege de 11-stedentocht en diploma uitreiking.

Als er vragen of mutaties zijn over de inschrijvingen mail dan naar inschrijvingen@jeugdschaatsenzaanstreek.nl

Wie kunnen inschrijven?
Iedereen die in groep 3 t/m 8 zit, kan zich inschrijven, maar er gelden enkele regels.

Eerst zal de voorinschrijving worden geopend voor diegene die vorig jaar ook met ons hebben geschaatst. Zij kunnen zich vanaf dat moment eventueel met broer en/of zus voorinschrijven. Ook kinderen die op de wachtlijst van het voorgaande jaar stonden, mogen zich dan voorinschrijven.
Was je er vorig jaar al bij of ben je vorig jaar op de wachtlijst terechtgekomen, dan krijg je over de voorinschrijving vanzelf een brief thuisgestuurd, waarin de datum van de voorinschrijving vermeld staat.

Op een latere datum wordt de open inschrijving geopend voor nieuwelingen: kinderen die voor het eerst bij ons willen gaan schaatsen. De datum van deze inschrijving wordt op deze site en via huis-aan-huisbladen bekend gemaakt.

Helaas is er slechts plek voor 380 kinderen, dus de inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Daarna hanteren we (weer) een wachtlijst.

Bankgegevens (naam & rekeningnummer ) zijn gewijzigd op 6 Oktober 2022.
Het banknummer waarop na de inschrijving het geld overgemaakt dient te worden is:  NL52 ABNA 0113 1166 59 t.n.v. Stichting Jeugdschaatsen Zaanstreek o.v.v. naam kind en geboortedatum.

Algemene vragen over het jeugdschaatsen en
Reactie op website:
info@jeugdschaatsenzaanstreek.nl