Informatie inschrijven

Inschrijven voor jeugdschaatsen seizoen 2019 kan alleen via deze site.
De inschrijvingen zullen vanaf 15 oktober starten. Wil u  inschrijven gebruik dan het inschrijfformulier op de website – Naar inschrijfformulier klik hier.

Het Jeugdschaatsen kost 65 Euro;  dit is inclusief de busreis naar Haarlem,  10 x entree van de ijsbaan, 10 schaatslessen en diploma uitreiking.

Als er vragen of mutaties zijn over de inschrijvingen mail dan naar inschrijvingen

Wie kunnen inschrijven?
Iedereen die in groep 3 t/m 8 zit, kan zich inschrijven, maar er gelden enkele regels.

Eerst zal de voorinschrijving worden geopend voor diegene die vorig jaar ook met ons hebben geschaatst. Zij kunnen zich vanaf dat moment eventueel met broer en/of zus voorinschrijven. Ook kinderen die op de wachtlijst van het voorgaande jaar stonden, mogen zich dan voorinschrijven.
Was je er vorig jaar al bij of ben je vorig jaar op de wachtlijst terechtgekomen, dan krijg je over de voorinschrijving vanzelf een brief thuisgestuurd, waarin de datum van de voorinschrijving vermeld staat.

Op een latere datum wordt de open inschrijving geopend voor nieuwelingen: kinderen die voor het eerst bij ons willen gaan schaatsen. De datum van deze inschrijving wordt op deze site en via huis-aan-huisbladen bekend gemaakt.

Helaas is er slechts plek voor 380 kinderen, dus de inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Daarna hanteren we (weer) een wachtlijst.

Het banknummer waarop na de inschrijving het geld overgemaakt dient te worden is:  ABNAMRO NL69ABNA0469206748 t.n.v. KNSB jeugdschaatsen Zaanstreek o.v.v. naam kind en geboortedatum.

Algemene vragen over het jeugdschaatsen en
Reactie op website:
info@jeugdschaatsenzaanstreek.nl