Vervoer

 

Er wordt in twee groepen les gegeven (‘Zaanstreek Noord’ en ‘Zaanstreek Zuid’).

Op zaterdagochtend worden eerst de kinderen uit Zaanstreek Noord bij de verschillende opstapplekken met de bus opgehaald en naar de ijsbaan in Haarlem gebracht, zodat ze op tijd kunnen beginnen met de les.  In totaal zijn er 4 autobussen die vanuit Haarlem vervolgens de groep uit Zaanstreek Zuid gaan ophalen en naar Haarlem brengen. In de tussentijd is groep 1 klaar met de les en worden deze kinderen weer naar de Zaanstreek teruggebracht, waarna de autobussen de 2e groep weer gaan ophalen en terugbrengen naar de opstapplek. 

De kinderen die reizen met de bus worden bij het instappen voor de heenreis aangevinkt als passagier en bij  de terugreis gecontroleerd of ze wederom weer aanwezig zijn. Alleen bussen met een compleet aangevinkte passagierslijst gaan terug naar de Zaanstreek. (groot)Ouders/verzorgers moeten kinderen persoonlijk bij de busbegeleider van de betreffende bus afmelden als ze niet met de bus mee teruggaan! 

Zaanstreek Noord:        bus opstaptijd 8:20 uur – les 9:25 uur
Zaanstreek Zuid:           bus opstaptijd 9:15 uur – les 10:30 uur

U kunt natuurlijk ook zelf u kind naar de ijsbaan in Haarlem brengen en kijken naar de les.

De lessen gaan altijd door maar bij twijfel kunt u altijd de nieuws pagina raadplegen!

Hieronder een overzicht met vertrektijden en opstapplaatsen van de bussen die van de Zaanstreek naar en van Haarlem reizen. De opstaplocaties wordt aan de hand van de inschrijvingen bepaald en eventueel aangepast indien nodig.