Inschrijfformulier

Inschrijving is momenteel gesloten. (11 December)

Er is een gebrek aan schaatsbegeleiders om nog meer kinderen schaatsles te geven. We zijn nog opzoek naar extra schaatsbegeleiders. Indien voldoende schaatsbegeleiders zijn gevonden wordt de inschrijving weer geopend.

Lijkt het u ook leuk om te helpen bij het jeugdschaatsen schijf je dan in via het formulier:

aanmelden als vrijwilliger bij het Jeugdschaatsen Zaanstreek

===================================================================  

Controleer of de aanmelding is gelukt door de melding te lezen onderaan het formulier na het indrukken van de knop [aanmelden]!

Dit jaar is een stichting opgericht voor het Jeugdschaatsen Zaanstreek, omdat het KNSB district Zaanstreek is opgeheven. De stichting Jeugdschaatsen Zaanstreek heeft als doelstelling:

Zoveel mogelijk kinderen uit de Zaanstreek spelenderwijs kennis te laten maken met de schaatssport op een laagdrempelige manier. In het eerste jaar van de stichting wil het bestuur de laagdrempeligheid extra benadrukken en geeft Eur 7,50 korting op het inschrijfgeld. Dit is om te vieren dat we nu de Stichting Jeugdschaatsen Zaanstreek zijn.

Het Jeugdschaatsen heeft dit jaar een speciale prijs van EUR 60,00 dit is inclusief is 10 x entree van de ijsbaan,   10 schaatslessen, een diploma uitreiking en vervoer met touringbus van en naar de ijsbaan in Haarlem.

Na inschrijving dient 60 euro te worden overgemaakt naar:
NL52 ABNA 0113 1166 59 t.n.v. Stichting Jeugdschaatsen Zaanstreek o.v.v. naam kind en geboortedatum.